Referenties

Johan Overgaauw, Sales directeur Nederland, Maandag B.V.

“Susanna is nauwkeurig, heeft een groot empathisch vermogen, is juridisch sterk onderlegd, is correct, een leuke meid en is enthousiast.”

 

Pascal Willems, Eigenaar/Advocaat WVO Advocaten B.V.

“Ik heb Susanna leren kennen als een vrolijke, enthousiaste en hardwerkende collega met een grote inzet voor ons kantoor. Zij heeft haar werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ik wil haar dan ook van harte aanbevelen en wens haar veel succes voor de toekomst.”

 

Christine Lodder, Global QFS Director CBU & Culture of Quality ELN, Danone B.V. 

“Susanna is een goedlachse en praktisch ingestelde assistant, die een flinke portie positieve energie meeneemt naar kantoor. Zij is heel communicatief, duidelijk, accuraat en stipt. In de planning van meetings, het verzorgen van inkooporders, declaraties of het boeken van zakenreizen. Ook begeleidde Susanna een rimpelloze verhuizing van één van mijn teamleden van Latijns-Amerika naar Nederland. Daarnaast organiseerde zij op professionele wijze belangrijke internationale meetings. Ze heeft onze interne processen vlot opgepakt en had weinig begeleiding nodig om snel aan de slag te kunnen. Kortom, we waren heel blij met haar support.”

Joanne Quinn, Director of Quality for Foods, Danone B.V.

“Susanna wordt graag uitgedaagd, werkt hard, is vriendelijk, professioneel en positief ingesteld. Dit vertaalt zich in het feit dat geen opdracht teveel gevraagd is en niets blijft liggen, allemaal met een energieke houding. Susanna kan multitasken en verschillende stakeholders bedienen, op een kalme en zelfverzekerde wijze. Fijn om haar als onderdeel van het team te hebben gehad.”

Adrie van der Ven, COO, ForFarmers N.V.
“Susanna heeft in zeer korte tijd haar plek gevonden binnen onze organisatie. Ze heeft een positieve, flexibele werkinstelling, leert zeer snel en kan proactief haar omgeving managen. Kortom een verademing om met haar te werken en ik kan haar dan ook zonder enige twijfel een ieder aanbevelen.”

Julianne Meijers, voorzitter Raad van Bestuur, Stichting Siza

"Ons afscheids- en bedrijfsfeest in 1 was een enorme en niet altijd eenvoudige klus, maar je hebt er een prachtige feestdag van gemaakt. Het feestvarken zelf heeft er ook erg van genoten en dat gold volgens mij voor alle mensen die deze dag hebben bezocht. Je bent een topper, veel dank!"

© 2019 by Botteram Legal & Office Support. Photos by Dennis Vloedmans Fotografie