top of page

Referenties

Jacqueline Girbes-van Stapele, Corporate director Governance & Legal Services, Wageningen University

"Susanna heeft ons team versterkt als o.a. coördinator van het Loket Rechtsbescherming Studenten en de WOO-desk. Ze springt in waar het nodig is en is breed inzetbaar. Ze vindt het een uitdaging om zaken te structureren en in te richten. Daarbij werkt zij graag en plezierig samen met collega's. Ze is nauwkeurig, opgeruimd, communicatief sterk en enthousiast."

Rik van Dijk, eigenaar Dear People

"Susanna heeft mij begeleid op het moment dat ik op een kruispunt in mijn ondernemerschap stond. Na een aantal jaar voor mijzelf begonnen te zijn, was het nu tijd om een nieuwe koers te bepalen. Dit is een spannend proces. Welke richting ga je op en wat laat je achter. En doe ik hier dan goed aan? Bij deze spannende keuzes heeft Susanna mij vanuit rust, herkenning en scherpte geholpen. Mijn begeleiding bestond uit 2 onderdelen. In eerste instantie hielp Susanna mij om terug te gaan naar de essensie. Ik ben niet voor niets ondernemer geworden en door de gesprekken met Susanna ben ik het 'waarom' weer gaan doorleven. Dit hielp mij in het tweede gedeelte van de begeleiding, namelijk het aanpakken van mijn droom. Door de gesprekken, werkvormen en aanbevelingen van Susanna heb snel inzicht gekregen in de focus die ik in mijn werk wil leggen. Ik wist al wel welke kant ik op wilde gaan, maar samen met Susanna durfde ik ook echt de knoop door te hakken en met volle aandacht daarvoor te gaan. Door de gesprekken ben ik krachtig achter mijn missie gaan staan en durf ik mijn grenzen te gaan verleggen. Susanna geeft dat zetje dat je nodig hebt, door naar je te luisteren en je te helpen bij je zelfreflectie. Dit gaf mij meer zelfverzekerdheid en de energie om aan de slag te gaan. Mijn vaste werkoverleg heb ik inmiddels ingeruild voor sporadisch contact met Susanna. Dit sluit beter aan bij de fase waar ik nu inzit. Susanna beweegt zonder moeite mee en is hierin flexibel. Maar het is fijn om Susanna als vangnet te hebben. Als het niet gaat of ik twijfel ergens over, dan weet ik Susanna te vinden. Dit geeft vertrouwen in het proces!"

Frank van Vegchel, eigenaar Alter Motivational Excellence
"From January 2021 to April 2022, Susanna supported us as Office Coordinator in a very professional and accurate way and ran our back office independently. She was responsible for planning and office management tasks and was a great support to me. I have come to know her as an extremely reliable and accurate professional with a positive attitude and a 'can-do' mentality. With her thoroughness, high tempo and eye for detail, she relieved me in an exceptional way, allowing me to focus on my main tasks. Susanna has more qualities and talents than she could express in her role at Alter Motivational Excellence. It is therefore understandable that she has chosen to continue her career elsewhere. I will miss her generous smile and healthy spunkiness very much. I wish her all the best and happiness on her path and can heartily recommend her to everyone."

Peter van der Hout, directeur Vastgoed, Stichting Siza

"Susanna leerde ik kennen bij mijn aantreden in september 2019. Het was een plezierige kennismaking met een gedreven persoon. Het was een mooie basis voor een krachtig en gewaardeerd samenspel. Haar inzet en bijdragen nodigden uit tot een bredere en langere inzet. Ze is een prettige, enthousiaste en gewaardeerde inlener geweest voor ons. Susanna heeft belangrijke bijdragen geleverd aan het professionaliseren van het vastgoedmanagement voor Siza. Ze leverde inhoudelijke bijdragen, verzorgde procesmanagement en deed concrete verbetervoorstellen voor de werkwijze en werking van de afdeling. Ze verzorgde ook de implementatie van voorstellen. Ze is daarbij in staat goed overstijgend te werken, zich te verbinden met de mensen en organisatiedoelstellingen. Toch behoudt ze ook voldoende professionele afstand om het goede werk te leveren. Ze is een sterke bewaker van de voortgang van projecten. Ook is de achtergrond van Susanna als jurist benut bij het voorbereiden van contractstukken. Ze heeft modelcontracten vormgegeven waarmee we bedrijfsbreed verder kunnen. Ze deed dat accuraat en vertrouwenwekkend. Ze kon zich goed verplaatsen in de klantvraag en leverde daar deugdelijke producten voor aan. Dank je wel daarvoor. Heel veel succes bij je verdere loopbaan. Benut je vele kwaliteiten!

Robbin Pott, Adviseur Capaciteitsmanagement, Stichting Siza

"Voor het actualiseren van enkele contractuele formats hebben wij de expertise van Susanna ingeschakeld. Ik heb de samenwerking als bijzonder prettig ervaren, zij is juridisch inhoudelijk sterk onderlegd en heeft kennis van zaken. Ik beveel Susanna dan ook van harte aan!"

Sanne van der Hagen, eigenaar Vrienden van Verandering
"Bij Susanna dacht ik vanaf het eerste moment: "Met jou wil ik samenwerken". Ik heb drukke periodes in mijn werk, Susanna helpt me om overzicht te houden door mijn week mee in te delen, afspraken te plannen en ze houdt me scherp. Daarnaast werkt ze netjes en gestructureerd. Ik weet precies waar ik aan toe ben. Als je met Susanna werkt, kun je er altijd van op aan dat ze kennis heeft van bedrijfsvoering, dienstbaar is (en snel!) en professioneel communiceert." 

Johan Overgaauw, Sales directeur Nederland, Maandag B.V.

“Susanna is nauwkeurig, heeft een groot empathisch vermogen, is juridisch sterk onderlegd, is correct, een leuke meid en is enthousiast.”
 

Pascal Willems, Eigenaar/Advocaat WVO Advocaten B.V.

“Ik heb Susanna leren kennen als een vrolijke, enthousiaste en hardwerkende collega met een grote inzet voor ons kantoor. Zij heeft haar werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ik wil haar dan ook van harte aanbevelen en wens haar veel succes voor de toekomst.”

 

Christine Lodder, Global QFS Director CBU & Culture of Quality ELN, Danone B.V. 

“Susanna is een goedlachse en praktisch ingestelde assistant, die een flinke portie positieve energie meeneemt naar kantoor. Zij is heel communicatief, duidelijk, accuraat en stipt. In de planning van meetings, het verzorgen van inkooporders, declaraties of het boeken van zakenreizen. Ook begeleidde Susanna een rimpelloze verhuizing van één van mijn teamleden van Latijns-Amerika naar Nederland. Daarnaast organiseerde zij op professionele wijze belangrijke internationale meetings. Ze heeft onze interne processen vlot opgepakt en had weinig begeleiding nodig om snel aan de slag te kunnen. Kortom, we waren heel blij met haar support.”

Joanne Quinn, Director of Quality for Foods, Danone B.V.

“Susanna wordt graag uitgedaagd, werkt hard, is vriendelijk, professioneel en positief ingesteld. Dit vertaalt zich in het feit dat geen opdracht teveel gevraagd is en niets blijft liggen, allemaal met een energieke houding. Susanna kan multitasken en verschillende stakeholders bedienen, op een kalme en zelfverzekerde wijze. Fijn om haar als onderdeel van het team te hebben gehad.”

Adrie van der Ven, COO, ForFarmers N.V.
“Susanna heeft in zeer korte tijd haar plek gevonden binnen onze organisatie. Ze heeft een positieve, flexibele werkinstelling, leert zeer snel en kan proactief haar omgeving managen. Kortom een verademing om met haar te werken en ik kan haar dan ook zonder enige twijfel een ieder aanbevelen.”

Hill Janse, Vakspecialist Services, horeca en receptie, Stichting Siza

"Wij werden benaderd door Susanna om samen met een aantal kernfiguren en cliënten een afscheidsfeest te organiseren voor onze bestuurder Rob Hoogma. Dit grootse feest is door Susanna tot in detail georganiseerd waarin een strakke planning werd gehanteerd. Dat maakte voor ons duidelijk wie waar verantwoordelijk voor was. De grootte van het afscheid met tenten en inspiratiemarkt maakte het geheel tot een bijzonder evenement en afscheid. Een moment waar Siza prachtig op kan terugkijken, dat door Susanna prachtig is geregisseerd. Met dank voor je inzet en expertise!"

Original on Transparent_edited.png
bottom of page