top of page

Hallo, ik ben Susanna Botteram

In 2019 heb ik de stap gewaagd om mij als ZZP'er in te zetten om, samen met de klant, tot goede juridische en beleids- en strategische oplossingen te komen.

Met heldere communicatie, passie en visie, heb ik als HBO-jurist inmiddels mooie opdrachten mogen doen en bouw ik daarmee hard aan mijn toekomst. Daardoor heb ik ruime ervaring opgebouwd in de profit, advocatuur, zorg, onderwijs en de detachering. In de laatste jaren kon ik mijn hersenen laten kraken bij verschillende beleids- en juridische vraagstukken, wat helemaal aansluit bij mijn passie, namelijk het ondersteunen van juridische en strategische trajecten. De gevolgde aanvullende cursussen Personeelsmanagement, Arbeids- en organisatiepsychologie en Lean green belt komen hierbij goed van pas. En precies bij deze werkzaamheden ligt dus mijn kracht.

Ik zal je hier niet vermoeien met mijn volledige cv, die kun je zelf rustig bekijken. Ik licht jou namelijk veel liever persoonlijk toe wat ik in mijn mars heb. Om het dan in de praktijk te laten zien. Om sámen met jou tot het gewenste resultaat te komen. Bij mij geen poespas: ik ben een professional met een heldere communicatiestijl, die enthousiast en doortastend voor jou aan de slag gaat.

su1.jpg
Original on Transparent_edited.png
bottom of page