Hallo, ik ben Susanna Botteram

Twee jaar geleden heb ik de stap gewaagd om mij als ZZP'er in te zetten, om samen met de klant, tot goede juridische en beleids- en strategische oplossingen te komen.

Met heldere communicatie, passie en visie, heb ik inmiddels mooie opdrachten mogen doen en bouw ik daarmee hard aan mijn toekomst. Daardoor heb ik ruime ervaring opgebouwd in de profit, advocatuur, zorg en de detachering. In de laatste jaren kon ik mijn hersenen laten kraken bij verschillende beleids- en juridische vraagstukken, wat totaal aansluit bij mijn passie, namelijk het ondersteunen van juridische en strategische trajecten. De gevolgde aanvullende cursussen Personeelsmanagement, Arbeids- en organisatiepsychologie en Lean green belt (medio 2021 af te ronden) komen hierbij goed van pas. En precies bij deze werkzaamheden ligt dus mijn kracht.

Ik zal u hier niet vermoeien met mijn volledige cv, die kunt u zelf rustig bekijken. Ik licht u namelijk veel liever persoonlijk toe wat ik in mijn mars heb. Om het dan in de praktijk te laten zien. Om sámen met u tot het gewenste resultaat te komen. Bij mij geen poespas: ik ben een professional met een heldere communicatiestijl, die enthousiast en doortastend voor u aan de slag gaat.